Evenimente
Aceste informatii sunt publicate de catre psihologii si psihiatrii membri ai site-ului www.la-psiholog.ro
In prezent, dezvoltarea personala nu mai este o optiune, ci o necesitate. Iti pasa de viitorul copilului tau? Actioneaza acum. In cadrul grupelor de dezvoltare personala pentru adolescenti urmarim abordarea tematicilor de interes specifice perioadei adolescentei.
continuareIn cadrul grupelor de dezvoltare personala pentru copii, urmarim educarea si imbunatatirea exprimarii emotionale, adecvarea reactiilor comportamentale ale copiilor, lucru ce va conduce la imbunatatirea adaptarii la scoala, in familie si in societate.
continuareFelul în care comunicăm cu cei din jurul nostru influenţează decisiv relaţiile noastre cu aceştia şi calitatea vieţii în general. Comunicarea verbală, nonverbală şi paraverbală - cuvinte, gesturi, ton şi atitudine face diferenţa între succes şi insucces pe orice palier de activitate: la serviciu, în viaţa de familie, în relaţionarea cu partenerul de viaţă şi cu copiii.
continuareAi încercat până acum să slăbeşti cu ajutorul dietelor şi ţi-a fost dificil să te ţii de ele? Ţi-e greu să te motivezi să faci sport? Ţi se pare aproape imposibil să te abţii de la tentaţii? Te-ai descurajat după îndelungate eforturi de a-ţi schimba stilul de viaţă într-unul mai sănătos?
continuareLuna Mai - luna Sanatatii Mentale - seminarii deschise tuturor persoanelor interesate: Tulburarile depresive - abordare psihologica, Tulburarile anxioase - abordare psihologica, Tulburari cognitive (dementa Alzheimer, dementa vasculara) - perspectiva psihologica
continuareProgramul te poate ajuta la: detensionare, autodescoperire, exprimare emoţională autentică, descoperirea potenţialului creativ, deblocare emoţională. Psihoterapia experientiala aduce in prim plan omul cu puterea sa de perfectionare si vindecare. Acest gen de terapie pune accent pe creativitate, pe tendinta de actualizare "aici si acum" existenta in fiecare persoana.
continuareObiectivele cursului: identificarea corecta a simptomelor atacului de panica, identificarea cauzelor atacului de panica, identificarea si inlaturarea elementelor care mentin atacul de panica, evaluarea gradului de anxietate si a intensitatii atacului de panica, tehnici de relaxare (le veti putea aplica si acasa) corporala/ musculara, tehnici de control a respiratie (le veti putea aplica si acasa), metode de evitarea recaderilor
continuareEchilibrul adevarat si autentic vine din interior. In lipsa lui, putem rataci prin viata intrebandu-ne cine suntem, de unde venim si incotro ne indreptam. Iti propunem o saptamana de reflectare, autodescoperire, relaxare si, cel mai important, de aflare a sinelui autentic.
continuareDaca iti este teama sa: sa ii privesti pe ceilalti, sa initiezi o discutie, sa vorbesti cu cei din jur, sa mananci in public, sa nu rada ceilalti de ceea ce ai putea spune sau face, daca pe retelele de socializare ai zeci sau sute de prieteni, dar nu ai curajul sa te intalnesti cu niciunul
continuareAcest program terapeutic vine în sprijinul persoanelor care suferă de anxietate, care au atacuri de panică şi/sau agorafobie. Terapia constă în nouă şedinţe săptămânale de câte două ore, în care te voi învăţa cum să-ţi controlezi fricile, cum să te confrunţi cu situaţiile de care te temi şi cum să-ţi gestionezi îngrijorarea.
continuareÎn fiecare sâmbătă între 10.00 - 14.00 vă propunem ateliere de lucru pe teme de interes pentru viaţa cotidiană. Admite între 4 şi 8 participanţi, un grup relativ intim unde putem să aprodunfăm problemele la care căutăm soluţionare.
continuareDe cele mai multe ori, printre abilităţile cerute de angajatori se numără şi "lucrul în echipă". Fie că postul pentru care aplici presupune cu adevărat lucrul zilnic alături de colegi, să interactionezi în cadrul tuturor activităţilor profesionale, fie că ai un post care îţi oferă ocazia de a lucra solitar, până la urmă contribui cumva la realizarea obiectivelor companiei.
continuareConsultanta pentru potentiali si actuali studenti la psihologie si/sau pentru parintii acestora: informatii utile privind cariera de psiholog, detalii importante, ce necesita sa fie cunoscute chiar inainte de a alege admiterea la o facultate de psihologie (ce inseamna sa fii psiholog, cate specializari exista in acest domeniu
continuareAcest program se adreseaza tuturor persoanelor care isi doresc o cariera in training, dar si acelor traineri care au deja experienta, insa nu au certificare de Formator. De asemenea, psihologii au ocazia de a se certifica in aceasta profesie si sa o practice in paralel cu cea de psiholog, marindu-si reteaua de contacte datorita cursantilor
continuareAteliere de dezvoltare personala (program complex si intensiv de activare a resurselor interne ce conduc la performanta personala si profesionala: accent pe disfunctionalitati de relationare, comunicare, motivare, etc). Este un program care se adreseaza studentilor, parintilor si tuturor persoanelor care cauta raspunsuri la intrebari
continuareMai constient de propria persoana si mai increzator in sine, copilul va fi incurajat sa dea frau liber imaginatiei si sa se exprime (prin desen, dans, colaj, modelaj, jocuri de rol, povesti de grup, instrumente muzicale, voce, etc.) intr-un mod cat mai personal. Apeland la tehnici specifice (atat artterapeutice, cat si dramaterapeutice) terapeutii vor stimula spontaneitatea copilului
continuareSărbătoreşte prima legătură de suflet a copilului tău, participând alături de el la un atelier dedicat vouă. Amândoi veţi avea ocazia sa simţiţi această legătură invizibilă dar puternică, valorificând-o prin culoare, formă, cuvânt, imagine şi mişcare. Dacă îţi place să te joci spontan cu copilul tău, încurajează-i spiritul creativ prin intermediul artterapiei.
continuareCopiii noştri încă mai au nevoie de poveşti! Suntem o echipă tânără care promovează dezvoltarea emoţională, a gândirii şi cea socială a copiilor prin activităţi diverse.
continuareFobia sociala, anxietatea si relationarea - grup de suport si psihoterapie pentru persoanele care au de fobie sociala, anxietate, atacuri de panica legate de a interactiona sau a fi in prezenta altor oameni. Motto: "Daca vrei cu adevarat sa faci ceva, vei gasi o cale. Daca nu, vei gasi o scuza!"
continuareWorkshop-ul se adreseaza parintilor, studentilor la psihologie, psihologilor, educatorilor. Sunt abordate palierele verbal si non-verbal ale comunicarii in relatia copilului cu adultii, in special cu parintii, familia, dar si cu educatorii si alte categorii de adulti care interactioneaza cu copilul.
continuareMeseria de ... parinte nu e una dintre cele mai usoare, dar poate fi mai relaxanta decat ne imaginam! Va asteptam la work-shop!
continuareConcepte care stau la baza training-ului pentru managementul copiilor:,consecinte imediate, consecinte specifice, consecinte consecvente, stabilirea unor programe de incurajare aplicabile inaintea pedepsei, anticiparea si planificarea comportamentelor inadecvate, acceptarea faptului ca interactiunile din cadrul familiei sunt reciproce.
continuarePentru ca emotiile si trairile noastre sunt importante, chiar daca nu le putem defini sau explica, People Develop Center va invita la workshop-ul Constelatii Familiale. Descrierea acestui eveniment este cea mai dificila sarcina a facilitatorului-terapeut. Voi puteti descrie dragostea? Dar iubirea, ura, furia, tristetea sau bucuria?
continuareInstitutul de Cercetare si Studiul Constiintei Cuantice prin Scoala Sistemica de Formare Iasi (SSF) anunta deschiderea perioadei de inscrieri pentru orasul Bucuresti la Cursul de Formare Complementara in Consiliere si Psihoterapie Sistemica de Familie si Cuplu acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania
continuareScoala de Activare a Sinelui Iasi a prelungit inscrierile la cursul "Schimbarea liniei de destin - saltul pe o noua linie temporala" pana pe data de 21 ianuarie. Schimbarea liniei de destin este o e decizie, este o alegere. Cine o face este complet treaz si constient de puterea Sinelui sau interior de a-si crea un nou destin.
continuareÎn calitate de pacient încantat de serviciile de care a avut parte:
Recomandă un psihoterapeutSecțiuni:
Cele mai accesate psihoteste:
- Test de personalitate cu imagini
- Test personalitate Jung - 16 tipuri
- Test EQ - inteligenta emotionala
- Vezi cat esti de destept - test amuzant
- Cat de vulnerabil esti la la stres?
- Gaseste cariera de vis
- Testarea emotiilor
- Dominanta creierului tau
- Cat de gelos(geloasa) esti?
- Vezi daca esti indragostit(a) cu adevarat
Articole recente:
- Tratamentul insomniei prin terapie cognitiv-comportamentală: o soluție eficientă pentru somnul tău
- Tratamentul anxietății prin terapie cognitiv-comportamentală
- Avantajele activității fizice pentru persoanele autiste
- Cum să gestionezi presiunea familială în privința deciziilor de viitor
- Diferența dintre realitate și halucinații: Înțelegerea distorsiunilor mintale
- Cum să scapi de depresie și anxietate prin sport
- Teama de a fi judecat pentru că mergi la terapie: Depășirea stigmatului
- Decizia de a merge singur în vacanță: Beneficii și considerații
- Cum să previi dependența de dispozitive electronice a copilului
- Abordări psihologice ale relației dintre infractor și victimă