Evenimente
Aceste informatii sunt publicate de catre psihologii si psihiatrii membri ai site-ului www.la-psiholog.ro
Va invit la primul cursul introductiv in Analiza Tranzactionala (A.T. 101) din acest an, organizat de Centrul Physis. Va rog sa ma sprijiniti prin a face cunoscut evenimentul si altor persoane potential interesate. Mai jos gasiti detalii despre curs si AT.
continuareSunt persoane care au ce-si doresc in viata, care dau dovada de curaj, care daca vor sa obtina ceva lupta si ajung sa-si atinga obiectivul…. la polul opus sunt cei care-i admira pe acestia si care si-ar dori sa poata fi ca primii.
continuareVa invitam la un nou workshop, in cadrul caruia ne vom familiariza cu specificul dependentei de jocuri de noroc, cu factorii implicati in declansarea si mentinerea dependentei, riscurile aparitiei dependentei, semnele emotionale si comportamentale dupa care recunoastem o persoana dependenta, consecintele acestui comportament asupra jucatorului si a familiei sale, instrumentele de diagnosticare si metodele de tratament ce si-au dovedit eficienta pana in prezent.
continuareAsociatia de Psihoterapii Cognitive si Comportamentale din Romania - APCCR organizeaza la Clinica Aquamarin din Bucuresti urmatorul curs acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania, in regim de formare continua: Interventii cognitiv-comportamentale. Program pentru copii agresivi: 26-27 febr. 2016.
continuareOrele de supervizare sunt recunoscute de Colegiul Psihologilor din Romania si se adreseaza psihologilor care au atestat de libera practica in psihologie clinica, in supervizare.
continuareClinica Aquamarin in colaborare cu RASG va invita la urmatorul curs acreditat cu 20 credite de catre Comisia de Psihologie Clinica si Psihoterapii:
continuareVa invit la cursul introductiv in Analiza Tranzactionala (A.T. 101) – in Timișoara, in 14-15 decembrie 2015, pe care il voi sustine cu supervizarea pe viu a lui John HEATH, TSTA-P. Mai jos gasiti detalii despre curs si AT.
continuareCabinetul individual de Psihologie Andreea Macelaru organizeaza, incepand cu luna Martie 2016, Practică psihologică pentru studenţii la Psihologie
continuareCopiii se vor bucura de magia si frumusețea sarbatorilor de iarna cântând colinde, pictând, desenând, confecționând obiecte!
continuareAcest workshop se adreseaza parintilor (mamicilor) copiilor cu T.S.A, cadrelor didactice, persoanelor interesate de aprofundarea acestui subiect. Obiectivele workshopului: identificarea simptomelor autismului, pasi in interventia terapeutica specifica T.S.A., pasi in gestionarea unei relatii de socializare cu un copil autist (atat la scoala, cat si in mediul familial)
continuareFericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea e spui si ceea ce faci - Gandhi Te asteptam, vineri 27.11.2015, ora 18.00 la Centrul Fericirii Brasov sa ne gandim la fericire si modul in care o percepem fiecare dintre noi, sa exploram diferite puncte de vedere si sa gasim noi oportunitati in calatoria spre fericire!
continuareDaca: ai parte doar de relatii toxice, simti multa furie, ai avut o copilarie in care ai avut parte de parinti alcoolici sau de violenta domestica, ai fost tu insuti/insati victima unui abuz fizic, emotional sau sexual, ai fost dependent (a) de alcool, de droguri, etc.
continuareAsociatia pentru Studiul Jocurilor de Noroc - RASG va invita la cursul de formare continua: Diagnostic, evaluare si interventie in tulburari ale limbajului. Colegiul Psihologilor din Romania acorda pentru acest curs 25 credite recunoscute atat de Comisia de psihologie clinica si psihoterapie, cat si de Comisia de psihologie educationala, consiliere scolara si vocationala.
continuareAsociaţia Institutul de formare în terapie cognitivă şi comportamentală organizează în perioada 2015 - 2019 curs de formare şi pregătire profesională iniţială în specialitatea Psihoterapie cognitivă şi comportamentală, acreditat de Colegiul Psihologilor din România, organizat la Iaşi
continuareÎn timp ce un pic de stres este pozitiv şi chiar necesar pentru a ne ajuta să dăm tot ce-i mai bun, prea mult stres prelungit poate provoca uzura fiziologică şi neurologică.
continuareAsociatia de Psihoterapii Cognitive si Comportamentale din Romania in colaborare cu Clinica Aquamarin din Bucuresti va invita la cursul de formare continua acreditat cu 20 credite: Interventii cognitiv-comportamentale. Aplicatii in terapia de cuplu si a familiei
continuareSocietatea Romana de Psihologie Experimentala Aplicata organizeaza in colaborare cu Clinica Aquamarin urmatorul curs acreditat de Colegiul Psihologilor in regim de formare continua: Selectia si evaluarea psihologica a personalului si metode de diagnoza, interventie si schimbarea organizationala in organizatii si resurse umane in transporturi
continuareColegiul Psihologilor din Romania acorda pentru acest curs 20 credite in psihologia muncii, organizationala, servicii si resurse umane. Organizatori: Societatea Romana de Psihologie Experimentala Aplicata impreuna cu Clinica Aquamarin.
continuareCabinet Individual de Psihologie Burlacu Lacramioara anunta deschiderea unei sesiuni de evaluare psihologica care se va desfasura in perioada 12-31.10.2015, cu tema "Evaluarea simplă a personalităţii şi mecanismelor de coping/adaptare/defensive", in scopul identificarii unor factori de personalitate si o mai buna autocunoastere.
continuareClinica Aquamarin incepe joi, 29 oct. 2015, orele 10-14, un nou grup de SUPERVIZARE IN PSIHOLOGIE CLINICA. Orele de supervizare sunt recunoscute de Colegiul Psihologilor din Romania si se adreseaza psihologilor care au atestat de libera practica in psihologie clinica, in supervizare.
continuarePsihanaliza a suscitat intotdeauna un interes deosebit celor interesati de cercetarea, de analizarea psihicului uman; in acelasi timp teorie si metoda, psihanaliza este de departe cea mai profunda forma de sondare a psihicului uman. Prea putin promovata in tara noastra, ea este insa practicata cu succes in cabinete si clinici, de catre specialisti recunoscuti in Europa.
continuareClinica Aquamarin va invita la cursul Disfunctii sexuale sambata, 17 octombrie, ora 9. Cursul este organizat in sase module (fiecare de cate trei ore).
continuareÎndrăgostirea nu presupune efort, muncă. Pur şi simplu se întâmplă. După primii ani, în care partenerii de cuplu trăiesc o experienţă romantică, care inevitabil este dominant erotică, se confruntă cu o nouă etapă, mult mai delicată.
continuareDaca ai parte doar de relatii toxice, simti multa furie, ai avut o copilarie in care ai avut parte de parinti alcoolici sau de violenta domestica, ai fost tu insuti/insati victima unui abuz fizic, emotional sau sexual, ai fost dependent (a) de alcool, de droguri, etc.
continuareVacanta inseamna de cele mai multe ori bucuria de a te regasi, de a fi impreuna cu cei dragi, de a calatori in spatii neexplorate inca; dar poate insemna deopotriva singuratate, neliniste, tristete, apatie. Important este sa stii cum sa treci prin toate acestea si ce sa faci atunci cand simti ca ai nevoie de un sprijin.
continuareÎn calitate de pacient încantat de serviciile de care a avut parte:
Recomandă un psihoterapeutSecțiuni:
Cele mai accesate psihoteste:
- Test de personalitate cu imagini
- Test personalitate Jung - 16 tipuri
- Test EQ - inteligenta emotionala
- Vezi cat esti de destept - test amuzant
- Cat de vulnerabil esti la la stres?
- Gaseste cariera de vis
- Testarea emotiilor
- Dominanta creierului tau
- Cat de gelos(geloasa) esti?
- Vezi daca esti indragostit(a) cu adevarat
Articole recente:
- Tratamentul insomniei prin terapie cognitiv-comportamentală: o soluție eficientă pentru somnul tău
- Tratamentul anxietății prin terapie cognitiv-comportamentală
- Avantajele activității fizice pentru persoanele autiste
- Cum să gestionezi presiunea familială în privința deciziilor de viitor
- Diferența dintre realitate și halucinații: Înțelegerea distorsiunilor mintale
- Cum să scapi de depresie și anxietate prin sport
- Teama de a fi judecat pentru că mergi la terapie: Depășirea stigmatului
- Decizia de a merge singur în vacanță: Beneficii și considerații
- Cum să previi dependența de dispozitive electronice a copilului
- Abordări psihologice ale relației dintre infractor și victimă