Evenimente
Aceste informatii sunt publicate de catre psihologii si psihiatrii membri ai site-ului www.la-psiholog.ro
In ziua de azi ideea relatiilor de cuplu sanatoase este pusa sub semnul intrebarii din cauza faptului ca partenerii ajung sa acorde din ce in ce mai putina importanta cuplului/ partenerului in favoarea altor sectoare "imperative" ale vietii. Ei bine, intalnirea noastra are ca prim scop tocmai incercarea de a gasi o solutie si raspunsul la aceasta intrebare: Cum putem avea o relatie de cuplu sanatoasa?
continuareV-ati imaginat vreodata cum ar fi sa ai in fiecare zi 1000 euro pe care daca nu i-ai cheltuit pana la caderea serii sa-i pierzi? V-ati aflat vreodata in situatia sa va doriti sa iesiti cu prietenii in oras si sa nu puteti pentru ca nu v-ati terminat treaba la serviciu? De cele mai multe ori nu constientizam ca timpul inseamna bani, inseamna relatii reusite si o viata implinita.
continuarePrin cursul "Comunicare Eficienta" vom descifra tainele comunicarii eficiente si vom gasi modalitatile optime de relationare cu cei din jurul nostru. Ne vom dezvolta abilitatea de a asculta si de a ne face ascultati, de a spune lucrurile in asa fel incat sa nu lasam loc de ambiguitati si confuzii.
continuareO NOUA si REVOLUTIONARA abordare psihologica a situatiilor dificile de viata ! DESCOPERA BUCURIA de a trai o VIATA de CALITATE, mai SANATOASA, mai ECHILIBRATA !
continuareVa invit cu drag sa participati la un nou grup de constelatii familiale. Daca nu sunteti interesati direct, va rog sa redirectionati acest mesaj catre cei care credeti ca ar fi interesati sau ar avea nevoie.
continuareProgramul de dezvoltare personala "Scenele vietii" se adreseaza persoanelor preocupate de imbunatatirea relatiilor lor cu cei din jur, de o mai buna autointelegere si de dobandirea unui confort psihic mai bun.
continuareÎn luna celebrării iubirii, vino sa vorbim despre cum să avem relaţii trainice şi armonioase! In cadrul atelierului vom descoperi etapele din relaţia de cuplu şi cum să construim în fiecare fază a relaţiei, modalităţi de stabilire a unui contact autentic între cei doi parteneri şi de îmbunătăţire a comunicării în cuplu, specificul sexualităţii feminine versus specificul sexualităţii masculine şi cum putem putem obţine armonia în cuplu.
continuareAtelier interactiv: "Dragostea şi sexualitatea, încotro?" ~ întrebări, răspunsuri, dezbateri, exerciţii de conştientizare şi dezvoltare personală, spirit, creativitate şi voie bună ~ Durata: 6, 5 ore, având inclusă o pauză de 30 de minute pentru o gustarică pregatită cu multa dragoste de gazda noastră, Casa Raw.z
continuareAsociatia Romana pentru Terapia prin Jocul cu Nisip anunta inceperea modulului 1 (iunie 2012) din cadrul Programului de formare in Sandplay Therapy. Fiecare modul cuprinde curs de 40 ore teorie si 5 oreanaliza personala in Sandplay Therapy. Cursurile sunt acreditate de Colegiul psihologilor din Romania cu 100 credite (25 credite/modul).
continuareWorkshopul se adreseaza persoanelor direct interesate pentru ele insele sau pentru cei apropiati, dar si psihologilor care se formeaza ca terapeuti. Vizeaza de asemenea pe cei care constientizeaza dezavantajele dependentei, pe ceicare au incercat singuri sa renunte dar nu au gasit modalitatea eficienta.
continuareWorkshopul se adreseaza persoanelor direct interesate, dar si psihologilor care se formeaza ca terapeuti. Dupa parcurgerea cursului participantii vor fi capabili sa stapaneasca cu succes cunostinte, abilitati, metode practice, eficiente, concrete care le vor permite gestionarea situatiilor stresante, atacurilor de panica, fobiilor, temerilor irationale.
continuareScopul dezvoltarii personale este acela de a aduce la suprafata toate resursele noastre interioare, de a le constientiza si a invata se le manipulam in scopul optimizarii stilului de viata. Astfel invatam sa ne autocunostem potentialul, sa facem fata situatiilor de viata, sa integram modalitati de atingere a scopurilor, si sa deblocam mecanisme esentiale unui stil de viata psihica sanatos.
continuareMomente de tristete, de dezorientare, de criza, perioade mai scurte sau mai indelungate de depresie, atacuri de panica, dificultati in relatia de cuplu, lipsa prietenilor sau unui suport care sa ne confere siguranta, neincredere in propria persoana si propriile abilitati, timiditate, tendinta de a ne pune in situatii periculoase, provocari legate de viata sexuala, de atasamentul fata de persoanele semnificative, lipsa de chef de viata...
continuareEste comunicarea cheia unei relaţii de durată? Este infidelitatea cauza principală a despărţirilor? Sunt bărbaţii şi femeile de pe planete diferite? Acestea sunt câteva dintre întrebările la care vom încerca să găsim un răspuns în cadrul unui seminar de 3 ore despre ceea ce face ca o relaţie să dureze sau să eşueze.
continuareWorkshop dedicat relatiei de cuplu, ce are ca obiectiv dobandirea informatiilor si a abilitatilor necesare pentru a gestiona cu succes sapte situatii dificile care pot aparea la un moment dat in orice relatie de cuplu: poluarea relationala, nemultumirea pentru asteptarile nesatisfacute, infidelitatea, gelozia, schimbarea, interventia unui model comportamental sau a unei persoane din trecut, inertia.
continuareGrup de autocunoastere si dezvoltare personala in Sibiu. Veti beneficia de materiale informative, interventie prin joc, exercitii. Activitatile vor fi interactive.
continuareListă de asteptare pentru un nou grup de formare în Training Autogen metoda Schultz. Trainingul Autogen este o tehnică de relaxare psihoterapeutică, recunoscita stiintific, elaborată în Germania anilor 1920 de către psihiatrul Johannes Heinrich Schultz.
continuareSIMTI CA VIATA TA A DEVENIT LINIARA SI MONOTONA ? Simti ca te plafonezi si ai nevoie de o provocare noua care sa te scoata din rutina si sa te ajute sa te dezvolti ? Sau dimpotriva, simti ca esti agitat, stressat, intr-o continua alergatura ? Ai momente cand te simti singur si neinteles ? Pentru tine a fost conceput: ATELIERUL DE DEZVOLTARE PERSONALA !!
continuarePROGRAMUL: "FII IMPLINIT, FII LIBER !" GRUP DE TERAPIE IN Tratamentul dependentelor: alcool, fumat, droguri, medicamente, jocuri de noroc, mancare in exces, shoping, jocuri video, etc.
continuarePROGRAMUL pentru sanatate: "FII SANATOS, FII LIBER !" Stiati ca, 70% din afectiunile cu care ne confruntam se datoreaza stresului?
continuareIMPORTANT: Reducere de 20% pentru inscrierile la Curs pana pe data pe 1 Octombrie !! DORITI SA AVETI UN COPIL SANATOS, FIZIC SI MENTAL INVESTITI IN EDUCAREA LUI MENTALA, EMOTIONALA SI SPIRITUALA !!
continuareAsociatia PSIHOSOMATICA Constanta, atestata de Colegiul Psihologilor din Romania ca Institutie furnizoare de formare continua, organizeaza curs de formare continua in psihologie clinica.
continuareCopilul sau adultul creeaza in ladita cu nisip imagini tridimensionale, forme ale lumii interioare care isi cauta drumul catre vindecare, transformare, catre ceea ce numim "mai bine". Copii sau adulti, pacientii sunt implicati complet in propria lor vindecare prin joc. Au la dispozitie nisip, apa, miniaturi, materiale diverse din care sa isi poata confectiona/ construi orice au nevoie pentru a-si implini creatia in cadrul laditei cu nisip.
continuareÎn calitate de pacient încantat de serviciile de care a avut parte:
Recomandă un psihoterapeutSecțiuni:
Cele mai accesate psihoteste:
- Test de personalitate cu imagini
- Test personalitate Jung - 16 tipuri
- Test EQ - inteligenta emotionala
- Vezi cat esti de destept - test amuzant
- Cat de vulnerabil esti la la stres?
- Gaseste cariera de vis
- Testarea emotiilor
- Dominanta creierului tau
- Cat de gelos(geloasa) esti?
- Vezi daca esti indragostit(a) cu adevarat
Articole recente:
- Tratamentul insomniei prin terapie cognitiv-comportamentală: o soluție eficientă pentru somnul tău
- Tratamentul anxietății prin terapie cognitiv-comportamentală
- Avantajele activității fizice pentru persoanele autiste
- Cum să gestionezi presiunea familială în privința deciziilor de viitor
- Diferența dintre realitate și halucinații: Înțelegerea distorsiunilor mintale
- Cum să scapi de depresie și anxietate prin sport
- Teama de a fi judecat pentru că mergi la terapie: Depășirea stigmatului
- Decizia de a merge singur în vacanță: Beneficii și considerații
- Cum să previi dependența de dispozitive electronice a copilului
- Abordări psihologice ale relației dintre infractor și victimă