Formare complementară în Psihologie Clinică, Braşov

Asociaţia Psihologilor şi Medicilor din România organizează în oraşul Braşov: Curs de formare complementară cu durata de 2 ani în Psihologie clinică, psihodiagnostic şi intervenţii terapeutice de scurta durată (Noiembrie 2014 - Noiembrie 2016).


Formarea se adresează:

- Psihologilor absolvenţi ai unei instituţii de învăţământ superior (cu durata de 4 ani sau de 3 ani - învăţământ în sistem Bologna).

- Psihologilor clinicieni cu treaptă de specializare practicant în supervizare care doresc sa promoveze în treapta de specializare autonom.

- Psihologilor care doresc să-şi desfăşoare activitatea sau lucrează în domeniul clinic (în centrele de sănătate mentală sau secţiile de psihiatrie, neuropsihiatrie infantilă, medicină internă, chirurgie, oncologie, pediatrie, neurologie, pneumologie, boli infecţioase, planning familial, etc.).

- Psihologilor care lucrează în unităţi sanitare sau asimilate (în centre de plasament, locuinţe protejate, în serviciile de asistenţă socială).


Cursul de formare în „Psihologie clinică, psihodiagnostic şi intervenţii terapeutice de scurtă durată” este acreditat de CPR (vezi www.copsi.ro, Registrul Furnizorilor de formare profesională partea a II a, poziţia 43, Formare complementară - Psihologie Clinică şi Psihoterapie) .Absolvenţii cursului vor obţine o diplomă de tip Formare complementară recunoscută de CPR.


DESCRIEREA CURSULUI

- Cursul de formare complementară în „Psihologie clinică, psihodiagnostic şi intervenţii terapeutice de scurtă durată” a fost conceput într-un format de: 750 de ore pregătire teoretică şi aplicativă efectuată în unităţi de specialitate, 20 de ore cunoaştere personală.

- Total ore pregătire profesională în „Psihologie clinică şi intervenţii terapeutice de scurtă durată”: 750 de ore repartizate in 20 module, 10 module/an de pregătire complementară.

- Taxa pentru curs se va achita la fiecare modul şi este în cuantum de: 500 lei/modul.

- Selecţia candidaţilor se va efectua pe bază de interviu.

 

Candidaţii admişi vor completa şi semna un contract de studii de formare complementară.


Termen depunere dosare: 15 Septembrie 2014

Dosarele se depun la secretariatul Asociaţiei Medicilor şi Psihologilor prin intermediul organizatorului din Braşov: psih. Claudia Hermkens.


Dosarele conţin obligatoriu următoarele acte:

- Cerere de înscriere;

- Copie xerox după următoarele acte: carte de identitate, certificat de căsătorie/divorţ (dacă este cazul);

- Copie legalizată: certificat naştere, diploma de licenţă şi foaia matricolă;

- Cazier judiciar;

- Adeverinţă medicală;

 - Alte acte: copii adeverinţe, diplome de participare la workshop, simpozion, conferinţă, alte formări de bază sau de pregătire continuă etc. (dacă este cazul);

- CV actualizat;

- 2 fotografii tip legitimaţie;

- 2 copii xerox

- taxă interviu 100 lei depusă în contul Asociaţia Psihologilor şi Medicilor din România, deschis la Banca Transilvania: RO 23 BTRL 04801205 D774 50XX.


RELAŢII ŞI ÎNSCRIERE

Psih. Claudia Hermkens (organizatorul grupului din Braşov)

- tel: 0721 440 083, 0741 099 400;

- e-mail: ce.hermkens@gmail.com.

Hermkens C. Claudia-Elena - Cabinet Individual de Psihologie
Vezi prezentarea cabinetului

Secțiuni:

Personalitate

Aceasta sectiune este dedicata tipurilor de personalitati. Vom prezenta principalele clasificari ale personalitatii, detaliind si oferind sfaturi pentru fiecare tip.

Cuplu si sex

Discutii pe cele mai frecvente probleme intr-o relatie. Sfaturi pentru a-ti imbunatati viata de cuplu.

Cariera

O treime din viata noastra, daca nu mai mult, o petrecem la serviciu, muncind. Un job care aduce satisfactii inseamna o viata fericita.

Educatie parinti

Cu totii ne dorim un copil perfect: inteligent, cu o personalitate puternica si un caracter demn de invidiat. Dar ce putem face si cum trebuie sa ne comportam cu el pentru a-l ajuta sa devina astfel?

Psihoterapie

Va prezentam peste 100 de tipuri si metode de terapie psihologica si psihoterapie. Pe unele dintre acestea le vom prezenta detaliat.

Probleme psihice

Informeaza-te privind principalele tulburari ce iti pot afecta psihicul. Cum apar, care sunt cauzele si cum sunt ele diagnosticate si tratate. Ne referim aici nu doar la afectiunile de competenta psihiatrica, ci si la acele stari, considerate normale sau la limita, dar care iti pot afecta viata de zi cu zi.

PsihoUtil

Articole si sfaturi utile din domeniul psihologiei. Despre modalitatile de a te cunoaste pe tine si pe cei din jurul tau.

Evenimente

Evenimente din sfera psihologiei si psihiatriei: cursuri de formare, seminarii, etc. Aceste informatii sunt publicate de catre psihologii si psihiatrii membri ai site-ului www.la-psiholog.ro

Teste psihologice

O multitudine de psihoteste gratuite: teste de personalitate, teste despre cariera, teste de combatibilitate in cuplu, teste de aptitudini si IQ, etc

Cele mai accesate psihoteste:

Articole recente:

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp