Atelier de dezvoltare personala folosind „Terapia prin jocul cu nisip”
Atelier de dezvoltare personala folosind „Terapia prin jocul cu nisip"
Si
Dezvoltare personala; terapie individuala folosind „Terapia prin jocul cu nisip"
Pentru:
- Copii - Adolescenti - Adulti.
Cum se face dezvoltarea personala in acest grup?
Clientul are posibilitatea sa se dezvolte la nivel de grup prin intalnirile cu ceilalti cat si la nivel personal in spatiul lui psihologic si are posibilitatea de a crea la nivelul psihicului tot ceea ce este necesar fiecarei persoane, fiind o dezvoltare in accord cu propriile lui resurse. In acest cadru sigur si protejat care se formeaza in cabinet clientii se vor simti in siguranta, vor fi valorizati si acceptati pentru ceea ce sunt ei ca oameni. Astfel, clientii se pot restructura psihic, invata sa se protejeze, sa se schimbe si sa avanseze, invata ca necunoscutul si noul nu sunt ucigatoare, invata ca ceva nou poate sa fie ceva bun, ceva la care sa poata sa faca fata.
Ce tehnica se foloseste?
„Sandplay"si„Sandtray" - o interventie terapeutica in care se foloseste nisipul, apa, miniaturile si ladita, care este locul unde clientul proiecteaza propriile emoti, trairile lui, felul in care este sau se simte in momentul respectiv, poate proiecta ce a fost sau ce va vrea sa fie; toate se intampla la nivel inconstient.
In aceasta terapie clientul nu vine „ca sa se joace" ci terapia decurge „sub forma de joc". In aceasta terapie te vindeci prin intermediul jocului, aceasta fiind doar un instrument.
Cum si cand se desfasoara aceste ateliere?
Grupul se formeaza din 4 - 6 persoane; Durata unei sedinte este de 90 min;
Se va desfasura saptamanal pe o durata cuprinsa intre 4 - 6 luni;
Atelierele de dezvoltare vor incepe la constituirea fiecarui grup in parte.
Costul dumneavoastra pentru terapie va fi de 60 RON/client/sedinta.
Ora de incepere si locatia vor fi comunicate ulterior.
In cadrul primei intalniri se vor stabili regulile si se pot face modificari in functie de necesitatile grupului.
Precizare:
In cazul copiilor si adolescentilor, cand se va ajunge la sedintele 5, 11 si la finalul procesului, parintii vor fi invitati sa faca echipa cu propriul copil pentru a interactiona, a se cunoaste, a relationa si a experimenta procese noi. Pentru aceste intalniri cu parintii nu vor fi costuri suplimentare.
Intalnirile grupului se vor face cu psihoterapeuti pregatiti la una dintre urmatoarele locatiile (care va fi stabilita si comunicata ulterior )
Pentru inscrieri si informatii suplimentare:
Mihaela Dinu – Tel: 0722 638 692 psihoterapeut integrativ, psihoterapeut integrativ oncologic; Sos. Vergului nr.67, bl. (langa Cora Pantelimon ) sector 2, Bucuresti
Gabriela Radu – Tel: 0740 348 385; psiholog clinician, psihoterapeut, consilier dezvoltare personala; Sos. Colentina nr.8, (langa Kaufland Obor ) sector 2, Bucuresti